Om KreativitetsHuset

KreativitetsHuset er et aktivt og spændende sted, hvor kunstnere, professionelle som amatører, kan udfolde deres kunst og dele den med både turister, lokale beboere og andre kunstnere gennem udstillinger, åbent værksted og kursusaktivitet.

Lildstrand ligger på den nordligst pynt i Jammerbugten på Danmarks tyndest befolkede kyststrækning. Vores nærmeste nabo er fuglefjeldet Bulbjerg, og der er ikke langt til fuglereservatet Vejlerne. Her på kanten af havet hører man ikke anden lyd end vinden, bølgerne og fuglene. Denne enestående natur ønsker vi at sætte i spil i det kreative rum.

Vi inviterer til at komme ud i naturen på en ny måde, ved at vække nysgerrigheden og have fokus på at finde inspiration og materialer i naturens mangfoldighed, og derved få oplevelser og læring i samspil med andre. Stilhed og ro kendetegner Lildstrand. Derfor vil mindfulness og retreat med tid til refleksion også være at finde blandt Husets aktiviteter.

Værkstederne, kursus og foredragsfaciliteterne samt kunstnerbolig og værelser kan anvendes hele året. Husets kursuslokaler kan lejes eller lånes til kurser, retreat, foredrag, udstillinger og markeder indenfor kunst og kunsthåndværk samt rekreative formål.

Foreningen KreativitetsHuset i Lildstrand

Foreningen KreativitetsHuset i Lildstrand blev etableret den 10. april 2018. Foreningen er en frivillig nonprofit organisation. Bestyrelsen består af lokale ildsjæle.

Projektet er et fyrtårnsprojekt under Masterplan Lildstrand 2018-2030, Hawboernes Forening, Lildstrand. Masterplanen indgår desuden i sammenhæng med Masterplan Hannæs-Østerild Livet i centrum 2018. Dermed indgår projektet KreativitetsHuset i Lildstrand ligeledes under strategiplanen Thisted på forkant.

Bestyrelsen

Hanne Marie Kværndrup – Formand, Lildstrand.
Mail: hannemarie@kvaerndrup.dk

Frank Koldsgaard – Næstformand og kasserer, Frøstrup.
Mail: frank@koldsgaard.dk

Jørgen Holst – Kommunikations- og byggeansvarlig, Lildstrand. Mail: holst@kvaerndrup.dk

Kim Kloster – Vicevært.
Mail: mk.kloster@live.dk 

Bestyrelsesmedlemmer:
Tove Græsbøl Eriksen Mail: tove@lildstrandfisk.dk
Lizette Bonde Pedersen Mail: lizettebondepedersen@gmail.com 
Anke Breum – Mail: ankebreum@gmail.com

Ivan Madsen – Revisor

Du kan læse vores vedtægter her.

Kreative kræfter

Fotograf: Vicki Maddison
www.makingmemories.dk
 
Naturfotograf: Carsten Krog Pedersen
www.billedsprog.dk
 
Webdesigner: Anne Sofie Vork Nielsen
www.vork-solutions.dk