Vandreophold i Thy

Oplev Thy med Vandreophold.dk – KreativitetsHusets partner 

Sammen med din booking af værelser, kunstnerbolig eller hele huset, får du gratis adgang til alle de smukke og spændende vandreruter i Thy, som Vandreophold.dk har forberedt til dig.  

Du får en imponerende samling af de mest fortryllende og unikke vandrestier i hele det fantastiske Thy – også i Nationalpark Thy 

I den nordlige del af Thy  (omkring Lildstrand) kan du møde naturen og fuglelivet ved fuglefjeldet Bulbjerg, og på plankestierne ved Vejlerne – Nordeuropas største fuglereservat. Du passerer også de imponerende vindmøller ved Østerild Testcenter. 

Du kan vandre blandt oldtidshøjene i det mangfoldige landskab omkring Limfjorden, i et af Limfjordens mest naturskønne og historisk interessante områder. 

I Nationalpark Thy, kan du vandre langs de stejle kystklinter, gennem lyngtæpper på de smukke klitheder, og følge snoede stier op, ned og rundt om klitterne. Du kan også bestige bjerge og nyde den ene storslåede og betagende udsigt efter den anden. 

Undervejs vil du have mulighed for flere spændende oplevelser ved blandt andet Doverodde Købmandsgård, Trolden Ask, Lodbjerg Fyr, Stenbjerg Landingsplads, Nationalparkcentret, Cold Hawaii i Klitmøller, Vildtreservatet og Bunkermuseet i Hanstholm. 

Thy vandretur består af 13 nøje udvalgte vandreruter med en sammenlagt strækning på op til 45 km. Derudover er der fire bonusruter, der tilføjer yderligere 14,8 km til din vandretur, hvis du har energien og de gode ben til det.   

Dette link: Vandreophold.dk fører dig direkte til udsøgte vandreruter i Thy, som du får gratis adgang til, når du bor i KreativitetsHuset i Lildstrand.