Aktiviteter

AKTIVITETER

 

KreativitetsHusets værkstedsområde er på 87 m2 hertil kommer særskilt kursuslokale og foredrags sal på 58 m2. Der er gode udendørsarealer til hhv. parkering og andre aktiviteter som f.eks. pileflet og Raku-brænding.


Kursuslokalerne kan lejes til kurser, foredrag, udstillinger, markeder mv. eller stilles til rådighed til arrangementer i samspil med det over for liggende forsamlingshus, Hawboernes Hus. Kursuslokalet kan rumme 15 – 25 personer alt efter aktivitet og indrettes med av udstyr.


Værkstederne er åbne, dvs. at besøgende kan se på under hensyntagen til de igangværende aktiviteter. Ligesom værkstedsfaciliteter kan lejes på timebasis/dagsbasis efter først til mølle princippet. Værkstederne indrettes med udstyr, der understøtter Raku-keramik, grafik, maleri, akvarel, håndlavet papir, pileflet, stenmaleri og sliberi. Værkstederne kan håndtere kurser til 5 - 10 personer alt efter aktivitetstype.

I samarbejde med lokale kunsthåndværkere udvikles idekatalog og eksempelsamling af værker, hvori naturens materialer er anvendt. Instruktionskurser afholdes i sommerperioden og der laves instruktionsvideoer, som lægges op på husets hjemmeside. Der kan evt. på sigt udvikles en App med disse instruktioner. Kreaworkshops vil kunne danne rammen for læring i og med naturen for områdets børnehavebørn og skolebørn.


De 4 strenge:


Havets og fjordens fisk og fugle …. Raku-keramik, grafik, maleri


Klitheden og klitplantagens planter – håndlavet papir med planter, grafik, foto


Strandens sten og fossiler – den geologiske vinkel og stenkunst,


Himmelen og naturens motiver i farver, lys og stemninger – malerier, akvarel, grafik, foto